Close
 
Close

FOOD DEFENSE

Anticipeer samen met B&G op de marktontwikkelingen en doe aan Food Defense!

Food Defense stelt hoge eisen aan de beveiliging van uw bedrijfsprocessen. Exporteert u naar Amerika of Rusland, dan weet u het al langer: Food Defense is een noodzakelijke voorwaarde om met deze klanten handel te mogen drijven. Afnemers op deze markten sturen zelfs regelmatig auditors om te kijken of u wel voldoet aan de normen van Food Defense.

Toch is Food Defense niet enkel relevant voor voorgenoemde bedrijven, want ook in Europa is Food Defense aan een opmars bezig. Certificaten (IFS, HAACCP, SQF 2000, ISO 22000 …) worden namelijk uitgebreid met eisen die ervoor moeten zorgen dat indringers geen kans meer krijgen om uw productieproces te saboteren. Daarnaast zullen de toenemende eisen van klanten ervoor zorgen dat steeds meer voedselbedrijven in de toekomst in het bezit zijn van dergelijke certificeringen.

Het hoeft niet te verwonderen dat terreinbeveiliging en toegangscontrole tot de krachtigste instrumenten behoren om aan Food Defense te voldoen, en net op dit gebied reikt B&G u graag de hand om samen tot een goede oplossing te komen. Bij B&G beseffen we maar al te goed dat elke klant uniek is en daarom ontwikkelden we speciaal voor dit beveiligingsvraagstuk de Food Defense Security Scan. In tegenstelling tot de bestaande, algemene analysetechnieken (Carver, TACCP en VACCP…) stelt deze unieke techniek ons in staat om uw Critical Defense Points optimaal in kaart te brengen. Op basis van het resultaat van de scan zal B&G door haar jarenlange expertise steeds een gepersonaliseerde oplossing vinden voor uw beveiligingsvraag.

    

 

 B&G | Beveiliging begint buiten

Wayenborgstraat 11
2800 Mechelen

Tel.: 015 202 400
Fax: 015 206 200