Close
 
Close

Food Defense Security Scan

B&G uw partner en expert op het gebied van Food Defense

Weet u niet hoe u aan Food Defense voorwaarden moet voldoen? Zoekt u naar een concrete invulling van deze voorwaarden? Dan is de B&G Food Defense security scan voor u de ideale oplossing.

Al meer dan 50 jaar tracht B&G door haar expertise een gepast antwoord te vinden voor uw beveiligingsbehoefte. Daarom staan wij altijd klaar om u advies te verstrekken. Deze op maat gemaakte scan wordt gedaan door onze expert die bij u langskomt. In de eerste plaats zal hij vooral naar u luisteren om uw beveiligingsvraag te kaderen. Vervolgens gaat hij met u het bedrijfsterrein op om uw huidige situatie te analyseren. Tijdens deze wandeling zal hij de kritieke punten en de sterke punten inzake beveiliging in kaart brengen. De resultaten van beide stappen worden ingegeven in een speciaal door B&G ontwikkelde Food Defense vragenlijst.

Aan de hand van de vragenlijst zal de expert een totaaloplossing formuleren die voldoet aan de Food Defense voorwaarden én aan uw beveiligingsbehoefte. Wacht niet langer en vraag vandaag nog uw gratis Food Defense Security Scan hier aan.

B&G | Beveiliging begint buiten

Wayenborgstraat 11
2800 Mechelen

Tel.: 015 202 400
Fax: 015 206 200